İstanbul Boya Badana Hizmetleri

İstanbul Boya Badana Hizmetleri :

İstanbul boya ustaları Ekibimiz , Evinizin Eşyaları odanın ortasına toplayarak boya badana yapılacak duvarlardan uzaklaştırırlar. Eşyaların üzerine naylon bez örterek olası boya damlalarından korurlar. Süpürgelikleri ve kapı çerçevelerini bantlar ve duvara yakın zemine naylon örtü seriyorlar. Kapılar boyanacaksa, boya gelmemesi için kapı kulplarını ve kilit yerlerini bantlarlar. Kapıların altına poşet sererek yerleri koruma altına alırlar.

İstanbul boya ustaları Ekibimiz , gerekli tüm tedbirleri aldıktan sonra, duvar ve tavanlardaki çatlakları ve delikleri alçı ve sıva ile doldurup kuruduktan sonra zımparalarlar. Ayrıca, boyası dökülmüş yüzeyi kazırlar ve alçı uygularlar. Varsa, duvar kağıdını çıkarıp yüzeyi pürüzsüz hale getirerek duvarı boyaya hazır hale getirirler.

Boyacılarımız, tamir ettikleri alanları astarladıktan sonra, kaliteli boya malzemeleriyle boyamaya geçerler.

İstanbul boya ustaları Ekibimiz , uygulamayı tamamlar tamamlamaz tüm malzemeleri, çalışma alanından kaldırır. Naylon bez üzerine dökülen boya ve alçı kalıntılarını toplar ve sokağınızdaki çöp konteynerine çocukların ve sokak hayvanlarının ulaşamayacakları şekilde atarlar. Ayrıca, mobilyalarınızı eski yerlerine çekerler.